Anslut till nätet

Är du inte ansluten till nätet?
Läs mer nedan för hur du kan göra för att ansluta dig!

Fiber till villan

I de områden som vi har konverterat från koaxialkabel till fiber har man möjlighet att efteransluta sig till nätet.

Detta gäller för närvarande villor i Påvelund, Utby, Kungsladugård, Åkered, Kortedala, Solhaga, Radiotorget, Källängen och Änggården.

Villa Fiber - Intresseanmälan

Villa Koax - Intresseanmälan

Koax till villan

För endast 3000 kr erbjuds ni en mycket prisvärd möjlighet att ansluta er villa till GothNet öppet stadsnät. Kampanjpriset omfattar alla villor som är anslutna till fjärrvärme och i samband med den anslutningen fick en kabel för Kabel-TV och Bredbandtjänster dragen till husfasad eller in i källaren.

Villans interna nät kommer att besiktigas innan anslutning. Detta för att undvika problem med störningar på bredbandstjänsten, både i villans nät och nätet i övrigt. Villans nät skall bl.a. vara utrustat med antennuttag av typen multimediauttag, ”tre hål i väggen”, där den tredje porten är för anslutning av bredbandsmodemet. Om ni inte har denna typ av uttag hjälper vi er gärna med villanätet i samband med vårt besök för anslutningen. Vår tekniker kommer då att tillsammans med er göra en genomgång av era önskemål och lämna en prisindikation.

Avtal och tjänster

När ni fyllt i intresseanmälan kommer ni att bli kontaktad av Seths avtalsansvariga. Vi skickar Seths Kommunikationsoperatörsavtal i två ex som ni undertecknar och returnerar till oss. Därefter kommer vår installationsavdelning att kontakta er för besök och anslutning av villan.

När anslutningen är klar kan ni beställa bredbandstjänster från valfri tjänsteleverantör i nätet.

Ni kommer även få möjlighet att teckna avtal för kabel-TV med Telenor. Utöver ett basutbud finns ett antal olika digitala tilläggspaket att beställa från Telenor inkl. C-more och Viasat. De digitala tilläggspaketen förutsätter att ni har avtal för Basutbud och kan beställas först efter att villan har anslutits.

(* Eventuell nybyggnation eller uppgradering av ert interna villanät tillkommer)

BRF / Samfällighet / Fastighetsägare

Vill ni ansluta flera hushåll till nätet så har ni möjlighet att göra det. Vi kan hjälpa er från start till mål med allt från fiberleverans fram till er samt byggnation, installation och driftsättning av fiber till varje lägenhet/fastighet.

Fyll i formuläret till höger så kommer vi kontakta er för att hjälpa er hitta den bästa lösningen.