Tjänster

Här kan du läsa om de olika tjänsterna som erbjuds i nätet.

Bredband

I nätet distribueras bredband via två stycken infrastrukturer, fibernät och kabel-TV-nät (DOCSIS).

Nedan finner du de olika tjänsterna för respektive plattform. För dagsfärska priser är det enklast att gå in på respektive leverantörs hemsida.

FIBER

DOCSIS

Kabel-TV

Analog och digital TV

I stora delar av nätet har du möjlighet att se Kabel-TV oavsett om du är ansluten via Kabel-TV nätet eller via Fiber.

Med anslutning till nätet får du tillgång till ett kraftfullt utbud av både analoga och digitala TV kanaler från Telenor.

I basutbudet ingår 17 analoga kanaler som kan ses på hushållets samtliga TV-apparater. Dessutom får man en HD-box för digital spegling av dessa 17 kanaler varav 14 kanaler även sänds i HD kvalitet. Det analoga utbudet kan ses på alla hushållets TV-apparater utan behov av någon extra utrustning. Du får även tillgång till dina kanaler över Stream-tjänsten. Klicka här för mer information och vilka kanaler som ingår.

I vissa fall kan information saknas om huruvida din villa kan få tjänsten – är du osäker, ring kundservice på 020-22 22 22. 

Tilläggsutbud

I tilläggsutbuden finns ett antal paket att välja mellan. Här kan du kombinera bland t.ex. Viasats och CMores kanaler. Sport, film, serier och underhållning i världsklass!

För mer information om utbud, kanalpaket och digitalboxar se https://www.telenor.se/handla/tv/.

IPTV

Ett nytt sätt att se på TV

Är du redo för ett nytt sätt att se på TV?

Tillsammans med Kalejdo kan vi nu erbjuda bredbands-TV via nätet där olika tjänsteleverantörer marknadsför sig via samma digital-TV-box. Därför kan du kombinera erbjudanden från olika leverantörer – större utbud och bättre valfrihet, helt enkelt.

Tillsammans erbjuder tjänsteleverantörer marknadens mest omfattande TV-utbud! Välkommen att välja!

IPTV är för tillfället begränsat till dig som bor i en BRF eller samfällighet som har tecknat ett Kommunikationsoperatörsavtal över fiber med oss.

Webb-TV (OTT)

Webb-TV kan med fördel ses med någon av våra bredbandstjänster. Idag finns de vanligaste tjänsterna som appar i de flesta smarta TV-apparater eller så kan de strömmas till TVn via exempelvis en Apple TV eller Google Chromecast.

De flesta traditionella TV-kanalerna har en så kallad Play-kanal där man kan se sina program on-demand. Det finns även ett antal leverantörer som man kan skaffa abonnemang hos. Några av de vanligaste är Netflix, ViaPlay, HBO Max, CMore och Discovery+