Fiber till Villan

Information

Vi undersöker just nu möjligheterna att konvertera till fiber vid Järnbrott i Västra Frölunda och har där en kampanj. Fyll i din kampanjkod till höger och ta del av erbjudandet. Dessutom undersöker vi möjligheterna för att efteransluta kunder i Påvelund där vi också har en kampanj.

I de områden som vi har konverterat från koaxialkabel till fiber har man möjlighet att efteransluta sig till nätet.

Detta gäller för närvarande villor i Påvelund, Utby, Kungsladugård, Åkered, Kortedala och Radiotorget. Klicka här för att anmäla intresse.

Tjänster och Leverantörer

I nätet kan du välja mellan ett flertal leverantörer och tjänster för bredband med hastigheter från 10Mbit/s upp till 1Git/s. Du kan även teckna abonnemang för analog och digital TV och en uppsjö av tjänster så som telefoni, säkerhet och anonymitetstjänster.

Läs mer om leverantörerna och tjänsterna.

Fyll i din kampanjkod och klicka nästa

Grattis!

Du är ansluten till det öppna nätet via Fiber.

Bredband

I nätet distribueras bredband via fiber hem till dig.

Nedan finner du de olika tjänsterna. För dagsfärska priser är det enklast att gå in på respektive leverantörs hemsida.

Webb-TV (OTT)

Webb-TV kan med fördel ses med någon av våra bredbandstjänster. Idag finns de vanligaste tjänsterna som appar i de flesta smarta TV-apparater eller så kan de strömmas till TVn via exempelvis en Apple TV eller Google Chromecast.

De flesta traditionella TV-kanalerna har en så kallad Play-kanal där man kan se sina program on-demand. Det finns även ett antal leverantörer som man kan skaffa abonnemang hos. Några av de vanligaste är NetflixViaPlayHBO NordicCMore och Dplay

Kabel-TV

ANALOG OCH DIGITAL TV

I stora delar av nätet har du möjlighet att se Kabel-TV oavsett om du är ansluten via Kabel-TV nätet eller via Fiber.

Med anslutning till nätet får du tillgång till ett kraftfullt utbud av både analoga och digitala TV kanaler från Telenor.

I basutbudet ingår 17 analoga kanaler som kan ses på hushållets samtliga TV-apparater. Dessutom får man en HD-box för digital spegling av dessa 17 kanaler varav 14 kanaler även sänds i HD kvalitet. Det analoga utbudet kan ses på alla hushållets TV-apparater utan behov av någon extra utrustning. Du får även tillgång till dina kanaler över Stream-tjänsten. Klicka här för mer information och vilka kanaler som ingår.

I vissa fall kan information saknas om huruvida din villa kan få tjänsten – är du osäker, ring kundservice på 020-22 22 22. 

TILLÄGGSUTBUD

I tilläggsutbuden finns ett antal paket att välja mellan. Här kan du kombinera bland t.ex. Viasats och CMores kanaler. Sport, film, serier och underhållning i världsklass!

För mer information om utbud, kanalpaket och digitalboxar se https://www.telenor.se/handla/tv/.