Fiberföreningar

Vi hjälper gärna er förening att fylla nätet med tjänster

Idag är fibern färdigbyggd i stora delar av vårt land, men ansvaret hos er som fiberförening består. Att välja leverantörer och tjänster i nätet är inte en helt okomplicerad fråga, och därför är det något som vi gärna hjälper till med. EU-regleringar kräver att fiberföreningar under en period tillgängliggör en öppet nät-lösning för sina medlemmar, vilket gör att ni står inför ett val — helt öppet, eller kombinerat med gruppavtal. Oavsett ert val, är vi på Seths Open Network gärna med som ert öppna nät. 

Endast öppet nät

En flexibel lösning som innebär att varje hushåll väljer tjänster och leverantör helt individuellt. Med en helt öppen lösning får man tjänster som är mer anpassade efter varje individs önskemål — vilket är bra om alla inte har samma krav på ex. bredbandshastigheter och innehåll i TV-utbud.

Öppet & gruppavtal

För föreningar där många av er vill ha gruppavtal för bara TV, bredband eller både och. Passar också de föreningar som byggt fiber i etapper som behöver erbjuda vissa i föreningen en öppen lösning.

 

Gruppavtal på tjänsterna från en vald leverantör brukar innebära att varje hushåll får lägre månadskostnad för sina TV- och bredbandstjänster. 

Intresseanmälan fiberförening

Om er förening vill höra mer om hur det fungerar med öppet nät, eller vad vi kan erbjuda till er, skicka in en intresseanmälan så hör av av oss inom kort.