Anslut din villa

Varför välja fiberanslutning?

Att ansluta sig till ett fibernät som villaägare innebär snabbare och mer tillförlitlig internetuppkoppling jämfört med andra alternativ som ADSL eller kabel. Det ger också framtidssäkerhet för att hantera ökande internetkrav och kan öka fastighetens värde. Med höghastighetsfiber kan du njuta av bättre kommunikation och en stabil anslutning för hemlarm och smarta hem. Dessutom är fiber en mer energieffektiv infrastruktur. Fiberanslutning är en investering som ger långsiktiga fördelar för både nuvarande och framtida behov.

Stabil, smidig och prisvärd anslutning

Vi erbjuder en smart helhetslösning för din villa – med allt från utbyggnad, teknisk utrustning och daglig drift, till kontakter med tjänsteleverantörer och möjlighet att välja bland många olika tjänster. Har du en villa i Påvelund, Utby, Kungsladugård, Åkered, Kortedala, Solhaga, Radiotorget, Källängen eller Änggården och har en kampanjkod kan du skriva in den här för att komma till ditt erbjudande.

Intresseanmälan fiberanslutning

Om du vill ansluta din fastighet, förening eller samfällighet till GothNet fyller du i formuläret nedan. 

    svenskt hus

    Intresseanmälan koaxanslutning

    För endast 3000 kr erbjuds ni en mycket prisvärd möjlighet att ansluta er villa till Seths Open Networks nät. Kampanjpriset omfattar alla villor som är anslutna till fjärrvärme och i samband med den anslutningen fick en kabel för Kabel-TV och Bredbandtjänster dragen till husfasad eller in i källaren.

    Villans interna nät kommer att besiktigas innan anslutning. Detta för att undvika problem med störningar på bredbandstjänsten, både i villans nät och nätet i övrigt. Villans nät skall bl.a. vara utrustat med antennuttag av typen multimediauttag, ”tre hål i väggen”, där den tredje porten är för anslutning av bredbandsmodemet. Om ni inte har denna typ av uttag hjälper vi er gärna med villanätet i samband med vårt besök för anslutningen. Vår tekniker kommer då att tillsammans med er göra en genomgång av era önskemål och lämna en prisindikation.

    jonas-jacobsson-RT0_pCTjBP4-unsplash